DODURGALI SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

DODURGALI SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Dodurga Beldesi Spor Kulübü sporcuları Mehmet Oral ve Ceren Tuna, 4.’üncü Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında büyük bir başarıya imza atarak ilçeyi gururlandırdılar. 

Dodurga Spor Kulübü, Antalya'da düzenlenen turnuvaya Mehmet Oral, Fatih Ata Demirtas, Ceren Tuna, Ali Ceyhan, Ali Osman Üstün ve Mehmet Oral ile birlikte 5 sporcu ile katıldı. Turnuvada 45 kiloda yarışan Mehmet Oral güçlü rakiplerini bir bir eleyerek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Mehmet Oral ilk maçında Rus rakibini 13-10, ikinci maçında Türk rakibini 8-8 biten maçta altın puanla, yarı final maçında başka bir Türk rakibini 17-9 ve final maçında ise Kazakistanlı rakibini 5-5 biten maçta altın puanla yenerek şampiyon oldu. Yine Dodurga Spor Kulübü sporcusu Ceren Tuna ise 59 kilo bayanlarda 3.’üncü oldu. 

Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, genç sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi. Başkan Tuna, “Tüm sporcularımızı ve hocamız Gökalp Yıldız’ı gayretlerinden ve bize yaşattıkları bu sevinçten dolayı tebrik ederim. Başarılarıyla beldemizi, ilçemizi ve ilimizi gururlandırdılar. Başarılarının bundan sonraki turnuvalarda da artarak devam etmesini diliyor. Her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında ve destekçisi olduğumuzun bilinmesini istiyorum” dedi.

dodurgali-sporcular-basari1-001.jpg

 

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 3134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum