Döküm ve mermer atıkları geri dönüştürülecek

Döküm ve mermer atıkları geri dönüştürülecek

Osmaneli Belediyesi tarafından hazırlanan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında döküm ve mermer atıkları geri dönüştürülecek.

Osmaneli Belediyesi tarafından hazırlanan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında döküm ve mermer atıkları geri dönüştürülecek. Bahse konu atıklardan parke taş, biriket ve bordür gibi ürünler üretilecek.

dokum-ve-mermer-atiklari-geri-kazanilacak1.png

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin bahse konu proje çerçevesinde Muğla Yatağan’da bulunan bir tesisi inceledi. Tesiste incelemelerde bulunan Münür Şahin araştırma çalışmalarında sona geldiklerini bildirdi.

dokum-ve-mermer-atiklari-geri-kazanilacak2.png

Münür Şahin, “Parke taş, beton, biriket gibi yapı elemanlarını üreten tesisin kapasite fazlası makinalarından yararlanarak kuracağımız tesisi en ekonomik büyüklükte ve en düşük maliyette yapabileceğiz. Döküm fabrikalarımızın döküm atıkları ve mermer atıklarından yararlanarak yapacağımız üretimin maliyetlerini en düşük rakamlara getireceğiz.

dokum-ve-mermer-atiklari-geri-kazanilacak3.png

Bugün yaptığımız ziyarette projemize destek olan Ömer Fidan ve Harun Ulu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Projemizi destekleri ile en kısa zamanda faaliyete geçirmeyi planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

dokum-ve-mermer-atiklari-geri-kazanilacak4.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 734 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.