Dünya çevre günü etkinliği düzenlendi

Dünya çevre günü etkinliği düzenlendi

Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli Kaymakamlığı işbirliği ile, Dünya Çevre Haftası Etkinlikleri çerçevesinde, Necip Fazıl Kısakürek Parkında çocuklar ve gençlerle birlikte Çevre Temizliği etkinliği yapıldı.

Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli Kaymakamlığı işbirliği ile, Dünya Çevre Haftası Etkinlikleri çerçevesinde, Necip Fazıl Kısakürek Parkında çocuklar ve gençlerle birlikte Çevre Temizliği etkinliği yapıldı. Gerçekleştirilen Çevre Temizliği etkinliğine Osmaneli li sporcular da katıldı.

dunya-cevre-gunu-etkinligi-duzenlendi-2.jpg

Etkinlik kapsamında Osmaneli Belediyesi yaptığı açıklamada sıfır atık politikası uygulamayı hedeflediklerini belirterek;

“Dünya Çevre Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz; Çevre Temizleme etkinliğimizi sporcularımız ve tüm gençlerimizle gerçekleştirdik.

Hafta içi okullarımızda devam eden eğitimlerde çöplerin ayrıştırılarak toplanması ve bu suretle çöplerin ekonomik olarak değerlendirilmesi tüm yaş gruplarına verilecek eğitimle tamamlanacak.

Çevreyi koruma, çöpleri ve atıkları tasnif ederek sıfır atık politikasına uygun toplayarak çöp toplama, arıtma, bertaraf etme ve taşıma maliyetlerini en alt seviyeye çekmeyi hedefliyoruz. Bu maliyetler düştükçe halkımızın ödeyeceği bedellerde düşecek.

Osmaneli Belediyesi olarak sıfır atık politikası uygulamayı hedefliyoruz. Tüm halkımızın yardımları ile atık maliyetlerini en alt seviyeye çekeceğiz.” İfadelerini kullandı.

dunya-cevre-gunu-etkinligi-duzenlendi-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 337 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.