Düzensiz göçe geçit yok!
Düzensiz göçle daha etkin mücadele edilmesi amacıyla Yalova Valiliği’nin ev sahipliğinde Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Düzensiz göçle daha etkin mücadele edilmesi amacıyla Yalova Valiliği’nin ev sahipliğinde Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer’in de yer aldığı toplantıya, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Kütahya Valisi Musa Işın, Sakarya Valisi Rahmi Doğan, Yalova Vali Yardımcısı Osman Sarı ve Bursa İl Göç İdaresi Müdürü Haşim Özcan katıldı.
Toplantıda; düzensiz göçle mücadelede mevcut durum, alınan ve alınması planlanan tedbirler, kurumlar arası koordinasyonu güçlendirecek iş birliği alanları ve izlenecek yol haritaları değerlendirildi.
Bölgesel iş birliğinin güçlendirilerek düzensiz göçle mücadelenin daha etkin şekilde sürdürüleceği vurgulandı.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.