Ece Seçkin'den Bilecik'te Konser: Bilecik’te Zafer Coşkusu

Bilecik Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen Fener Alayı ve Ece Seçkin konserinde Bilecik’li vatandaşlar bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen Fener Alayı ve Ece Seçkin konserinde Bilecik’li vatandaşlar bir araya geldi.

Cumhuriyet meydanında bir araya gelen binlerce vatandaş önce ellerinde Türk bayraklarıyla fener alayında bir araya geldi, daha sonra Ece Seçkin konseriyle 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı.

ece-seckinden-bilecikte-konser.jpg

Düzenlenen fener alayı ve konserine, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, siyasi parti il ve ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda Bilecikli katıldı.

Fener alayına ellerindeki Türk bayrakları ve fenerlerle katılan Bilecikli vatandaşlar, bando eşliğinde yürüyerek, zafer coşkusunu yaşadı.

Konserde kısa bir konuşma yapan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, tüm Bileciklilerin Zafer Bayramı’nı kutladı.

ece-seckinden-bilecikte-konser.jpeg

Başkan V. Subaşı konuşmasında;

‘’Bugün harika bir zafer yürüyüşü yaptık. Bir kez daha hem Zafer Bayramımızın 101. Yılı kutlu olsun. Bize özgürlüğümüzü veren Ata’mıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bu coşkumuz devam edecek. 6 Eylül’de tekrar bu alanı dolduracağız ve şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşu şenliklerinde bir araya geleceğiz. Tekrar hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum’’ ifadelerini kullandı.

ece-seckinden-bilecikte-konser-001.jpg

Milletvekili Yaşar Tüzün de tüm Bileciklilerin bayramını kutlayarak, Şarkıcı Ece Seçkin’e teşekkür etti. Başkan V. Subaşı ve Milletvekili Tüzün daha sonra Ece Seçkin’e Bilecik seramiği üzerine yansıtılmış Atatürk portresi ve çiçek hediye etti.

Şarkıcı Ece Seçkin ise anlamlı bir günde Bilecik’te olduğu için büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Başkan V. Subaşı ve konser alanındakilere teşekkür etti.

Bilecik’te kadın Belediye Başkanı görmekten de büyük mutluluk duyduğunu belirten Ece Seçkin tekrar Bileciklilerle buluşmak istediğini söyledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 963 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum