Edebali Stadyumu’nda hummalı çalışma

Edebali Stadyumu’nda hummalı çalışma

Bilecik’te, yaklaşık 4 yıl önce yapımına başlanan Edebali Stadyumu’nda son aylarda hız kazanan çalışmalar, stadyumun tamamlanacağı yönündeki umutları yükseltti.

İlimizde yaklaşık 45 yıl boyunca spor müsabakalarına ev sahipliği yapan ve Bilecik halkının hafızasında önemli bir yer edinen eski Edebali Stadyumu’nun yıkımının ardından başlatılan yeni stadyum inşaatı, çeşitli nedenlerle zaman zaman durma noktasına gelmişti. Uzun süren gecikmeler ve aksaklıklar nedeniyle kamuoyunda eleştirilere neden olan projede, son dönemde gözle görülür bir hareketlilik yaşanıyor.

Özellikle son birkaç ayda çalışmaların yoğunlaştığı dikkat çekerken, stadyumun tribün bölümleri büyük ölçüde tamamlandı. Tribünlerin üzeri kapatılarak koltuk yerleşimlerine başlanırken ışıklandırma sistemleri de kuruldu. Ekiplerin şu anda sahaya odaklandığı ve zemin çalışmalarını sürdürdüğü görüldü.

Yetkililer, mevcut hızla devam edilmesi halinde stadyumun yakın zamanda hizmete açılabileceğini belirtiyor. Bilecikli sporseverler ise bir an önce modern bir stadyuma kavuşmayı heyecanla bekliyor.

edebali-stadyumunda-hummali-calisma.jpg

edebali-stadyumunda-hummali-calisma1.jpg

edebali-stadyumunda-hummali-calisma2.jpg

Bu haber toplam 227 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.