Eğitim Faaliyetleri Değerlendirildi

Eğitim Faaliyetleri Değerlendirildi

Bilecik İl Millî Eğitim Müdürü Serdal Şimşek başkanlığında İl Millî Eğitim Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Bilecik İl Millî Eğitim Müdürü Serdal Şimşek başkanlığında İl Millî Eğitim Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda; Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülen çalışmalar, okulların fiziki durumları, bakım-onarım süreçleri, güvenlik tedbirleri ve eğitim ortamlarının iyileştirilmesine yönelik faaliyetler değerlendirildi.

Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen proje ve programlar, Bilecik genelinde gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri, 2025-2026 eğitim öğretim yılında yürütülen çalışmalar, Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) ile yaz dönemi eğitim faaliyetleri kapsamlı şekilde ele alındı.

Bunun yanında eğitimin niteliğini artırmaya yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulanan toplantıda, yeni eğitim öğretim yılına ilişkin planlamalar ve hedefler doğrultusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

mem1.jpg

mem2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.