Eğitime Destek Platformu’ndan Bakan Tekin’e destek
Eğitime Destek Platformu Bilecik Şubesi tarafından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e destek mesajı yayımlandı.
Eğitime Destek Platformu Bilecik Şubesi tarafından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e destek mesajı yayımlandı.
Okullarda hayata geçirilen Ramazan etkinlikleri üzerinden Bakan Tekin’e yöneltilen eleştirilerin karşısında oldukları belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Millî ve manevi değerlerimizin yeni nesillere aktarılmasında büyük bir hassasiyet ve sorumluluk bilinciyle hayata geçirilen Ramazan etkinlikleri, eğitim camiamızda ve toplumumuzda son derece anlamlı bir karşılık bulmuştur. Okullarımızda gerçekleştirilen bu çalışmalar; paylaşma, yardımlaşma, merhamet ve kardeşlik gibi kadim değerlerimizin öğrencilerimizin gönül dünyasında yeşermesine önemli katkılar sağlamaktadır.
Söz konusu etkinliklerin vatandaşlarımız nezdinde memnuniyetle karşılandığını görmek bizleri ayrıca bahtiyar etmiştir. Toplumun geniş kesimlerinde makes bulan bu çalışmaların, milletimizin değerleriyle eğitim hayatı arasında güçlü bir köprü kurduğuna inanıyoruz.
Ramazan ayının ruhuna uygun olarak hazırlanan bu etkinlikler sayesinde çocuklarımız sadece bilgiyle değil, aynı zamanda değerlerle de donanmakta; birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bir iklim oluşmaktadır. Bu yaklaşım, kökleriyle bağını koparmayan, kültürünü tanıyan ve medeniyet tasavvurunu idrak eden nesillerin yetişmesine vesile olmaktadır.
Bu anlamlı çalışmanın hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Sayın Bakanımız olmak üzere tüm Bakanlık mensuplarına teşekkür ediyor; milletimizin manevi hayatına katkı sağlayan bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen bu çalışmaların eğitim açısından son derece kıymetli ve anlamlı olduğunu düşünüyor, Maarif programını hayata geçiren ve öğrencilerin Ramazan-ı Şerifi hissederek yaşamalarına vesile olan çalışmaları dolayısıyla Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Yusuf Tekin'i sonuna kadar destekliyoruz.”
Bu haber toplam 18 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.