EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

Bozüyük'te, gece asker eğlencesi sonrasında aldığı emanet arabayla trafiğe çıkan ve polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ehliyetsiz sürücü adeta dehşet saçtı. 

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle Cami Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, asker eğlencesi sonrasında emanet arabayla trafiğe çıkan B.T.(20) isimli ehliyetsiz sürücü polis ekiplerinin dur ihtarına uymadı. Cami Caddesi üzerinde polis ekiplerinden kaçmaya çalışan B.T., idaresindeki 26 GB 170 plakalı otomobilin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan 41 BT 716, 10 U 3641 ve 11 UB 142 plakalı otomobillere çarptı. Sonrasında aydınlatma direğini deviren otomobil son olarak kaldırımdaki ağaca vurarak durabildi. Kazada araçlarda ciddi anlamda maddi hasar meydana gelirken, kazaya neden olan otomobil sürücüsü B.T. ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan G.T.(17), S.K.(22) ve A.Ş.(20) yaralandı. 

Yaralılar olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak ve dur ihtarına uymamak suçlarından yaklaşık 2 bin 350 TL para cezası uygulandı. Araç sahibine ise ehliyetsiz araç kullandırmak suçundan 2 bin 18 TL para cezası tatbik edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3758 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum