El Emeği Ürünler Pazarda

El Emeği Ürünler Pazarda

Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi tarafından Şadırvan bahçesinde kurulan Üretici Kadın Pazarını ziyaretçilerini ağırlıyor.

Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi tarafından Şadırvan bahçesinde kurulan Üretici Kadın Pazarını ziyaretçilerini ağırlıyor. Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediyesi katkılarıyla Şadırvan bahçesinde pazar kuran kadınlarla sohbet ederek pazarı gezdi.
Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi tarafından kurulan pazar alanındaki kadınları ziyaret eden Başkan V. Subaşı, kadınları dinledi, talep ve görüşlerini aldı.

el-emegi-urunler-pazarda2.jpg
Bilecik Belediyesinin her alanda kadınlara yönelik çalışmalarda yer aldığını ve destek verdiğini hatırlatan Başkan V. Subaşı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; ‘’Kadın Üretiyor Ürettikçe Güçleniyor. Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesinin Şadırvan’da düzenlediği Üretici Kadın Pazarını ve bölgedeki esnafımızı ziyaret ettim. Birbirinden güzel el emeği ürünleri görmek ve almak için vatandaşlarımızı pazarımıza bekliyoruz.’’ İfadelerini kullandı.
Başkan V. Melek Mızrak Subaşı daha sonra çevrede bulunan esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek, talep ve görüşlerini dinledi.

el-emegi-urunler-pazarda1.jpgel-emegi-urunler-pazardawe.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1656 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.