El Emeği Ürünler Sergiye Çıktı

El Emeği Ürünler Sergiye Çıktı

Bilecik Halk Eğitim Merkezi bünyesinde, Bilecik Merkez ve İlçelerinde açılan kurslara katılan vatandaşlar tarafından yapılan ürünler, düzenlenen programda sergilendi.

Bilecik Halk Eğitim Merkezi bünyesinde, Bilecik Merkez ve İlçelerinde açılan kurslara katılan vatandaşlar tarafından yapılan ürünler, düzenlenen programda sergilendi.

dsc-0025.jpg

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde düzenlenen ve el emeği ürünlerin sergilendiği sergiye Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl, İl Milli Eğitim Müdürü Sami Akyol, okul müdürleri, usta öğreticiler ve vatandaşlar katıldı.

dsc-0055.jpg

Programda konuşan Vali Aygöl, her kesimden vatandaşın katıldığı kurslara son derece önem verdiklerini belirtti.

Vali Aygöl sergide yaptığı konuşmada;

Bu sene içerisinde yaklaşık iki bine yakın kurs açmışız. Ve açtığımız bu kurslara, 33789 yani 34 bine yakın kursiyer katılım gösterdi. Katılım oranıyla Türkiye’de en fazla yaygın eğitim yapmış olan ikinci vilayetiz.

Nüfus oranına bakınca, nüfusun %15 i kursiyer. Her kesimden kursiyerlerimiz olduğunu görüyoruz. Kursiyerler burada bir alan buluyorlar, meslek öğreniyorlar ve en önemlisi de kendilerini geliştiriyorlar. Bizim için en önemlisi her kesimden vatandaşın gelip burada sosyalleşiyor olması. Kurslarımızın başından sonuna kadar vatandaşlarımıza meslek öğreten kurs hocalarımıza, yöneticilerimize ve bu kurslara vesile olan herkese teşekkür ederim. Bu sergide de emeği geçen ve katkısı bulunan herkese teşekkür ederi.” İfadelerini kullandı.

dsc-0061.jpg

Sergi, Vali Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl ile protokol üyelerinin stantları gezmesi ile devam ederken, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde enstrüman dersi veren usta öğreticilerin canlı müzik performansları da beğeni topladı.

dsc-0066.jpg

dsc-0074.jpg

dsc-0053.jpg

dsc-0054.jpg

dsc-0028.jpg

Sergilerin gezilmesi ve günün anısına fotoğraf çekimlerinin ardından program sona erdi.

dsc-0031.jpg

dsc-0024.jpg

dsc-0041.jpg

Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.