ELDEMİR İMZAYI ATTI!

ELDEMİR İMZAYI ATTI!

AK Parti ile MHP'nin yeni anayasa paketinde anlaşmasının ardından, anayasa değişiklik teklifi AK Parti grubunda imzaya açıldı. AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'de kanun teklifine ilk imza atan vekiller arasında yer aldı.

AK Parti ile MHP’nin üzerinde çalıştığı yeni anayasa paketinde sona gelindi. Yeni anayasa paketinin detaylarını Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kamuoyuna açıkladı. 

Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Başbakan Yıldırım,"Cumhurbaşkanı'nın partisiyle ilişiği devam edecek” derken, Bahçeli de “Hayırlı sonuçlar vereceği inancındayım” dedi. 

Başbakan Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin anayasa değişiklik paketi üzerine anlaşması ve bunu basın toplantısı ile kamuoyuna açıklamasından sonra anayasa değişiklik teklifi, AK Parti grubunda imzaya açıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ilk imzayı atan isim oldu. Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'de kanun teklifinin imzaya açıldığı ilk gün imzasını atan vekiller arasında yer aldı. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3155 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum