ELDEMİR, YATIRIMLARI ANLATTI

ELDEMİR, YATIRIMLARI ANLATTI

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, TBMM’de devam eden 2018 Yılı Merkezi Bütçe Kanun Tasarısı görüşmelerinde Ak Parti grubu adına söz aldı. Görüşmelerin Türkiye Su Enstitüsü bölümünde kürsüye gelen Milletvekili Eldemir, ilimizde devam eden ve gerçekleşecek yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Eldemir, Bilecik-Yenişehir yol çalışmalarından yeni devlet hastanesi inşaatına kadar birçok başlık altında milletvekillerine çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Bütçede yer alan seçim bölgem Bilecik’teki yeni ve devam etmekte olan büyük yatırımlardan bahsetmek istiyorum. Son yıllarda eğitime yapılan yatırımlarla Bilecik’e 700’den fazla derslik kazandırılmış olmakla beraber 2018’de Bozüyük ilçemizde yapılacak yeni ortaokul inşaatı ile tüm ilimizde ilk ve orta öğrenimdeki öğrenciler tamamen tekli eğitime geçmiş olacaktır.

İnşaatı devam etmekte olan Bilecik-Yenişehir yolumuzun yapılması ile tüm komşu illerimize duble yollar ile ulaşmış olacağız. Hızlı tren ile İstanbul’a, Ankara’ya, Konya’ya gidebiliyoruz. Bursa-Bilecik hattının inşaası ile beraber önümüzdeki yıllarda Bursa’ya da hızlı tren ile ulaşmış olacağız.

Gölpazarı-Yenipazar yolumuz 2018 yılında tamamlanacak. Projesi tamamlanmış olan Bozüyük-Söğüt karayolumuzun ihalesi yapılacak. Bozüyük Lojistik Merkezi projesi inşaatı devam edecek. Bilecik kapalı spor salonumuz tamamlanmış olup Bozüyük kapalı spor salonumuz ve Pazaryeri gençlik merkezimizin inşaatları yapılacak.

Devam etmekte olan 250 yataklı Bilecik Devlet Hastanesi ile 250 yataklı Bozüyük Devlet Hastanesi’nin inşaatına başlanacak.

Geçmiş yıllarda 7 baraj inşaatımız tamamlanmıştır. 10 adet baraj inşaatı devam etmekte, 7 barajımızın planlamaları yapılmaktadır. Baraj inşaatı devam eden yerlerin kapalı sulama projeleri hazırlanmaktadır” dedi.   

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3736 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum