EMİN YAĞCI BELEDİYE MECLİSİNDE OLACAK MI?

EMİN YAĞCI BELEDİYE MECLİSİNDE OLACAK MI?

Bilecik Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Can, Milletvekili Selim Yağcı'nın oğlu Emin Yağcı'nın belediye meclis listesinde yer alarak önümüzdeki süreçte belediye başkanı olacağına yönelik dedikodulara son noktayı koydu. 

Nihat Can, katıldığı Basın Masası programında, Emin Yağcı'nın belediye meclisi listesinde yer almayacağını ve böyle bir durumun söz konusu olmadığını dile getirdi. Can, AK Parti'nin tüzüğünde de böyle bir duruma zaten izin verilmediğini söyledi.

Nihat Can, Mücahid Erdal’ın konuya ilişkin sorusu üzerine verdiği cevapta şunları kaydetti:

“Bu konuyu ilk defa sorduğunuz için açıklayayım. Bizde bununla ilgili söylentiler aldık ama ciddiye almadığımız için konuşmadık. Zaten belediye meclisi listelerimiz açıklandığı zaman herkes böyle bir şeyin olmadığını görecek. Ne vekilimizle ne de oğlu Emin ile böyle bir görüşme olmadı. Onlarda gülerek karşılıyorlar bu durumu. Bende meclis üyeleri açıklandıktan sonra cevap vermek istiyordum ama siz sorunca açıklamış olduk. Net olarak söyleyeyim belediye meclisinde Emin Yağcı ismi yok. Zaten partimizin tüzüğü gereği milletvekilimizin birinci derece yakını belediye meclisi üyesi olamıyor. Ben bu soru için teşekkür ederim bizimde cevap hakkımız oldu” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 7232 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum