EMNİYETTEN SAHTE PARA OPERASYONU

EMNİYETTEN SAHTE PARA OPERASYONU

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. İlimiz Kapalı Sebze Meyve Pazarındaki esnaflardan alışveriş yaparak piyasaya sahte para sürdüğü tespit edilen R.S. (55) isimli şahıs kıskıvrak yakalandı. 

Yakalanan R.S. (55) isimli şahıs hakkında “Piyasaya Sahte Para Sürmek” suçundan yasal işlem yapıldı. Şahıs bugün Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tutuklanan R.S. Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi: 'Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Piyasaya Sahte Para Süren şahıs ve organizasyonların deşifresine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; 1 (bir) şahsın ilimiz kapalı sebze meyve pazarındaki esnaflardan alışveriş yapmak suretiyle piyasaya sahte para sürdüğü tespit edilmesi üzerine 25.12.2017 günü gerçekleştirilen operasyon kapsamında R.S. (55) isimli şahıs yakalanmıştır. 

Gerçekleştirilen operasyon kapsamında;

-99 Adet değişik serilerde sahte 50 TL banknot

-55 Adet B896235689 seri numaralı sahte 20 TL banknot,

-9 Adet B556276804 seri numaralı sahte 100 TL banknot olmak üzere toplam 6950 TL tutarındaki sahte paraya el konulmuş

R.S. (55) isimli şahıs hakkında “Piyasaya Sahte Para Sürmek” suçundan yasal işlem yapılmış, şahıs 26.12.2017 günü mevcutlu olarak Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duydurulur." denildi.

basarili-operasyon.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3796 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum