Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Bilecik'te

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Partisi'nin Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda konuşuyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Partisi'nin Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda konuşuyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın konuşmasından satış başlıkları:

"Milletimiz 14 Mayıs'ta gerekeni yapacaktır. Seçimlerin kilit partisi olduk ve geleceğimiz için de Cumhur ittifakında yer almaya karar verdik çünkü karşı blok Türkiye'yi felakete götürecekler Allah fırsat vermesin bunların hepsi LGBT'ci CHP Bursa'da LGBT merkezi açıyor iyi parti ABD de yürüyüşe katılıyor sadece bunlar 7li masanın karşısında durmamız gerekiyor. Rahmetli Erbakan CHP bin döktüğü su ile abdest dahi olmaz 70 senedir bu genetik yapının değişmediğini görüyoruz. 7li masanın iktidar olmasına vesile olamayız dedik ve Cumhur ittifakında yer aldık ak partiyi de eleştiriyorduk ve ak parti ile imzaladığımız mutabakata bu eleştirilerin hepsin zabıt altına aldık dış politika, ekonomi, milli eğitim, inşallah bu maddelerinin uygulanmasını sağlamakla milletimizin maddi manevî sıkıntılarını ortadan kaldıracak bizde 14 mayıstan sonra bu adımların takipçisi olarak bu kurtuluşa vesile olacağız. 300 milyar dolar daha borç getireceğim diyor borç almadan satmadan milli kaynak projen var mı yok. Londra'daki tefecilerden borç alacağım diyor. Eski Ekonomi Bakanı diyor ki bunlarda daha düşük faizle kredi alacağım, borç ve faizden başka bir şey söylediğiniz yok. İBB yüzde 10,7 ile dolar borç alıyor. Bu bir rekor, sonra da ulaşıma yüzde 230 zam yapıyor al sana borç faiz ekonomisi.

28 Şubatta başka LGBT de özgürlük insan hakkı diyor başörtüsüne özgürlük yok. LGBT'ye özgürlük var Yeniden Refah Partimiz İnşallah 21 sene sonra Milli Görüş'ü Meclise taşıyacaktır. Biz Meclis dışında dahi yapıcı bir muhalefet yaptık ve gerçekleşmesine vesile olduk. Şimdi inşallah Mecliste çok daha büyük hayırlara vesile olacağız İnşallah. Bu sebeple İnsalah aziz milletimiz Cumhurbaşkanımıza destek olacak ve vekil seçimlerinde Milli Görüş'e destek olacak İnşallah. Milli Görüş'ün Meclis'te olması çok önemli işçiye, memura emekliye refah artışı sağlandı. Yeniden Refah'ın Meclis'te olması hayrınadır. Alın terin emeğe verilen değer öne millet diyen bir görüştür milli görüş.

Milli Görüş'ün Meclis'te olması bir ihtiyaçtır. İnşallah milletimiz bu gerçeği görecek ve milletvekilli seçimlerinde mührü Yeniden Refah'a basacak. Allah'ın izniyle Bilecik'te de halkımızın bir kısmı Yeniden Refah'ın barajı geçmesi gerektiğini düşünüyor bu tamamen yanlış bunu halkımıza anlatmamız lazım ittifakta olduğu için baraj sorunu yok. Dolayısıyla oylarınızı boşa gitmeyecek.

14 Mayıs'ta Milli Görüş'ün Meclis'e girmesi iktidarın ilk adımı olacaktır. Milli Görüş önce Meclise 2028 de iktidara.

Baraj yok Yeniden Refah var."

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1363 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.