ERDİNÇ GESGE ADAY ADAYI OLDU

ERDİNÇ GESGE ADAY ADAYI OLDU

Mart 2019'da yapılacak mahalli idareler seçimleri ile ilgili partilerde aday adaylığı başvuruları sürüyor. Bozüyük'ten de İş adamı Erdinç Gesge, AK Parti'den İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Bozüyük'teki parti binasında gerçekleşen programda Gesge, Ak Parti Bozüyük İlçe Teşkilat Başkanı Selim Şaşmaz'a aday adaylığı dilekçesini teslim etti. Erdinç Gesge'yi ailesi ve parti üyeleri yalnız bırakmadı.

dsc_0064.jpg
Başvuru sonrasında gazetemize açıklama yapan Erdinç Gesge; "Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne Ak Parti Bozüyük Gençlik Kolları, Bilecik Yönetim Kurulu Üyesi, Bilecik İl Başkan Yardımcılığı, İlçe koordinatörlüğü görevlerinde bulundum. Ak Parti'nin bir neferi olmaktan her zaman gurur duydum. AK Parti iktidarında Bozüyük'e ne hizmetler yapıldığını herkes çok iyi biliyor. İstikrarın sürmesi için Bozüyük'ün daha da gelişmesi için Ak Parti'nin iktidarına ihtiyacımız var. Halka hizmet hakka hizmet diyerek halkıma hizmet için buradayım. Durmak yok yola hep birlikte devam diyorum. Kurucu liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin ilkelerine hizmet etmekten onur ve gurur duyacağım." dedi
dsc_0066.jpg

dsc_0060-002.jpg

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 9347 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.