Erzurum'un yöresel lezzetleri Bilecik'te

Erzurum'un yöresel lezzetleri Bilecik'te

Bilecik Belediyesi katkılarıyla düzenlenen ve Erzurum yöresine ait ürünlerin satışa sunulduğu 1. Bilecik Erzurum Buluşması ve Kültür Festivali’nin kapıları açıldı.

Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar alanında kurulan festivalin açılış programına; Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, siyasi parti il ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

erzurumun-yorsel-lezzetleri-bilecikte1.jpg

Programda konuşan Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik’te kurulan festivali ile Erzurum’daki güzelliklerin ve zenginliklerin sergileneceği ve satışa sunulacağını belirterek, ‘’Öncelikle tüm konukları Bilecik’te ağırladığımız için duyduğum mutluluğu ifade ediyorum. Geçtiğimiz aylarda da Karadeniz yöresinin güzellikleri ve lezzetlerini Bilecik’te karşıladık. 3 gün sürecek festivale tüm Bileciklileri davet ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

erzurumun-yorsel-lezzetleri-bilecikte2.jpg

Vali Kızılkaya, Milletvekili Tüzün, Başkan V. Subaşı ve protokol üyeleri, kurulan stanttaki vatandaşları selamlayarak, hayırlı işler temennisini iletti.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da konuklarla sohbet ederek, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Bu haber toplam 2251 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum