Esnafa özel faizsiz kredi: Esnaf faizsiz kredi başvurusu neler? Faizsiz kredi başvurusu nereden yapılır?

Esnafa özel faizsiz kredi: Esnaf faizsiz kredi başvurusu neler? Faizsiz kredi başvurusu nereden yapılır?

Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Osmaneli İş Bankası arasında protokol imzalandı.Pandemi döneminden bu yana zor günler geçiren esnaflara bir nebze olsun nefes aldırmak amacıyla Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanlığı yaptığı...

Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Osmaneli İş Bankası arasında protokol imzalandı.

Pandemi döneminden bu yana zor günler geçiren esnaflara bir nebze olsun nefes aldırmak amacıyla Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanlığı yaptığı çalışmalarına bir yenisini ekledi.

Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız; “Yeni açılacak İş bankası ticari hesaplara 50.000,00TL faizsiz kredi ve post cihazlarındaki faiz oranlarının düşürülmesi hakkında imzalanan protokol gereği daha önce Osmaneli İş Bankasında hesabı olmayan yeni ticari hesap açanlara ve post cihazı alanlara uygulanacak bu anlaşma ile yeni işyeri açan esnaflara da bir nebze de olsa destek olma imkanı sağlanmış oldu. 2020 yılında meydana gelen Pandemi döneminden bu yana zor günler geçiren Osmanelili esnaflarımıza bir nebze de olsa İş Bankası aracılığıyla yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere. Osmaneli ilçemiz ticaretinde önemli bir yere sahip olan yerli esnaflarımızı yaşatmak, onların ticaretlerini rahatça yapmalarını sağlamak amacıyla Esnaflar Odası olarak her türlü çalışmayı yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

esnafa-ozel-faizsiz-kredi.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1929 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.