"EVET" DİYECEĞİZ

"EVET" DİYECEĞİZ

 Bilecik’in Bozüyük ilçesinde MHP İlçe Başkanı Ramazan Ayva, parti yönetimi ve İl Genel Meclis üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. 

Toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cuma günü Bursa’da yapacağı miting ve referandum çalışmalarıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunuldu. İlçe Başkanı Ramazan Ayva, referandum ile ilgili olarak millet için devlet için ve geleceğimiz için ‘Evet’ diyeceklerini söyledi. Bu doğrultuda saha çalışmaları gerçekleştireceklerini kaydetti. İlçe Başkanı Ramazan Ayva, “Göreve geldiğimiz şu an itibariyle önümüzde ve gündemde olan referandum sürecinde liderimiz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Merkez yöneticilerimiz tarafından ısrarla söylenen kırmızı çizgilerimiz ve Türk Milletinin hassasiyetleri göz önünde bulundurularak AKP tarafından hazırlanarak Meclise getirilen Anayasa değişikliği paketi Milliyetçi Hareket Partisi’nin de desteğiyle halk oyuna sunulmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden geçmiştir. 16 Nisan Pazar günü referandum yapılacaktır. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyin talimatları doğrultusunda MHP bu kampanyada evet diyeceğini ve Anayasa değişikliğinin gerçekleşmesi için tüm Türkiye sathında çalışma yürütüleceğini açıklamıştır. Genel Başkanımız, devletin bekası, milletin birliği, ülkenin bütünlüğü için önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben düsturu ile hareket etmektedir. Bize düşen de kendi kadrolarımıza, kendi mensuplarımıza neden “Evet” diyeceğimizi ve neden evet dememiz gerektiğini Genel Merkezimizin direktifleri ve talimatları doğrultusunda anlatmak, izah etmek, ikna etmek onları da harekete geçirerek vatandaşımıza ulaşmaktır. Bu ülkenin sağduyulu, vatanını seven, milletini seven, devletine sadık insanlarının vereceği evet oylarıyla sonuçlanacaktır. Kapalı kapılar ardında karanlık odalarda bu ülke düşmanları ile anlaşmalar, pazarlıklar yaparak bölücülere vatan hainlerine pirim verecek, onların ve destekçilerinin amaçlarına ulaşmaması için bir anayasa değişikliği oluşması ve bunu milletin geleceğini ve devletin beka sorununu ilgilendirdiği için millete sorulması gerektiği, milletin birliği ülkenin bütünlüğü söz konusu olduğuna inanarak liderimiz Genel Başkanımızın dediği gibi bu taşın altına bedenimizi koyduğumuz apaçık ortadadır.'Yeminimiz Var Millet İçin Evet, Devlet İçin Evet, Geleceğimiz İçin Evet' diyeceğiz” dedi. 

Ayva ayrıca, Cuma günü Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Bursa’da gerçekleştirilecek mitinge ilçe teşkilatı olarak katılım gerçekleştireceklerini, katılmak isteyen partililerin kendileriyle irtibata geçmelerini istedi.

evet-diyecegiz-1.jpg

 

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 3470 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum