Fener alayı siyasi şova dönüştü!

Fener alayı siyasi şova dönüştü!

Bilecik Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Fener Alayı siyasi şova dönüştü. Yürüyüş esnasında “Tayyip gençliğe hesap verecek” şeklinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı...

Bilecik Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Fener Alayı siyasi şova dönüştü. Yürüyüş esnasında “Tayyip gençliğe hesap verecek” şeklinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan sloganlar atıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına ait bayrak ve araçlara zarar verme girişimi ise hem vatandaşlar hem de emniyet güçleri tarafından engellendi.

fener-alayi.jpeg

Yürüyüşe katılan bazı vatandaşlar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın hiçbir partinin tekelinde olmadığını anımsatarak, Fener Alayı yürüyüşüne siyaseti alet edenleri kınadılar. Tepkili vatandaşlar, 14 Mayıs seçimlerinin ilimizde sükunet içerisinde tamamlandığını ve 28 Mayıs’ta gerçekleşecek 2’nci tur seçimlerinin de aynı şekilde nihayetlendirilmesini arzu ettiklerini ifade ettiler.

Vatandaşlar son olarak Bilecik’e yakışmayacak ve gerilim meydana getirebilecek her türlü söylem ve eyleme karşı siyasi parti yöneticilerini sağduyulu olmaya davet ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3678 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum