Fener alayı ve konser geceyi ısıttı

Fener alayı ve konser geceyi ısıttı

Bilecik Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen Fener Alayı ve Cem Belevi konseri Cumhuriyet coşkusuna coşku kattı.

Bilecik Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen Fener Alayı ve Cem Belevi konseri Cumhuriyet coşkusuna coşku kattı. 

feber-alayi1.jpg

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Fener Alayı ve Cem Belevi konseri Bilecik halkı tarafından ilgiyle karşılandı. Soğuk havaya aldırış etmeyen binlerce Bileciklinin katıldığı etkinlikte Cem Belevi, en sevilen şarkılarını Bilecik halkı için seslendirdi.

feber-alayi2.jpg

Cumhuriyet Bayramı coşkusunu birlikte yaşamak için Cumhuriyet Meydanını dolduran Bilecik halkına teşekkür eden Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, “Hepiniz hoş geldiniz. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Geceye Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ölümsüz sözleriyle başlamak istedim. Bilecik her zaman milli bayramlarda böyle coşkulu olmuş ve kalabalık bir şekilde etkinliklere katılmıştır. Her zaman milli bayramlara da önem vermiştir. En son bu güzel kalabalığı Zafer Bayramı ve Bilecik’in Kurtuluşu etkinliklerinde yaşadık. Yine hoş geldiniz ve mutluluğumuza mutluluk kattınız. Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun sevgili Bilecikliler! Tabiki burada Cem Belevi ve sevgili orkestrasına sonsuz teşekkürler. Güzel ve eğlenceli bir gece olsun hepimiz için” ifadelerini kullandı.

feber-alayi3.jpg

Yüksek katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Cem Belevi ise; “Gerçekten şahane bir atmosfer var. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler. Burada olmak inanılmaz güzel. Bilecik halkı eğlenmeyi çok iyi biliyor. Sizin gibi başarılı ve sevilen, adı gibi Melek gibi bir başkanları var. Bizi ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum.” sözlerini kullandı.

feber-alayi4.jpg

Kaynak:Aslı KARA

Bu haber toplam 717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.