Ferhat Durgut Söğütlülere seslendi “Biz kazandık, Söğüt kazandı”

Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Ferhat Durgut, gazetemize yaptığı açıklamada, Söğütlü vatandaşlara seslenerek, “Biz kazandık Söğüt kazandı” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinin geride kaldığını ve siyaset döneminin sona erdiğini ifade eden Ferhat Durgut, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Söğüt’e şeffaf ve adil bir şekilde hizmet edeceklerini aktaran Ferhat Durgut, şunları kaydetti:

“Öncelikle bu kutsal topraklarda hizmet etme onuru bizim için çok ayrı bir duygu. Çıktığımız bu seferde rabbim bize zafer ihsan eyledi. Bunun için ne kadar şükretsek az. Buradaki ittifakın gücü bizim arkamızdaki en büyük destekçiydi. Bize destek veren, oy veren, gönül veren bütün gönüldaşlarımıza, ittifakın gücünü yansıtan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu aşamadan sonra biz Söğüt’ün belediye başkanı olarak görev yapmaya başlayacağız. O yüzden tüm halkımıza eşit, adaletli ve şeffaf bir şekilde hizmet etmek için gayret edeceğiz. Hizmet anlayışımız önce adalet olacak, şeffaflık olacak. Rabbim inşallah çıktığımız bu yolda bizi muzaffer eyleyecek. Söğüt’ümüze hizmet etmek çok ayrı bir duygu. Buraya Ertuğrul Gazi’den Abdulhamid Han’a kadar birçok değerli büyüğümüz hizmet verdi. Bizde onlar gibi buralara hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız.

Söğütlü tüm hemşehrilerimize sesleniyorum; artık siyaset dönemi bitti. İnşallah mazbatamızı aldıktan sonrada bütün paydaşlarımızla birlikte, yarıştığımız tüm arkadaşlarla beraber birlik olup Söğüt’e hizmet etmek için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Bu yarışı ben değil biz kazandık. Bundan sonrada Söğüt kazanmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 409 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum