FETÖ'DE İKİNCİ DALGA!

FETÖ'DE İKİNCİ DALGA!

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik soruşturma kapsamında 'İkinci dalga' diye nitelendirilebilecek geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. 

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Çarşamba sabahı erken saatlerde gerçekleşen operasyonda aralarında Bilecik kamuoyunun yakından tanıdığı ünlü iş adamları, avukatlar, bürokratlar ve öğretmenlerin olduğu 10 kişi gözaltına alındı. Haklarında gözaltı kararı bulunan iki bürokratın ise il dışından Bilecik'e getirileceği öğrenildi.   

Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde aramalar gerçekleştiridi. Şüpheliler, Bilecik Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. 

Gözaltına alınan isimler arasında Av. Metin Yücel, Av. Cem Zengin, BİSİAD Başkanı Cihan Saral, İş Adamı Zafer Keleş, Esnaf Tacettin Turnaz ve Fedai Balta, Abdullah Yavuz, Kenan Çiftçi, Kurtuluş Atak, Mehmet Yalçın yer aldı. 

Eski İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Alparslan Dankaz ile eski Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Selahattin Bulmuş'un da il dışında oldukları operasyon kapsamında Bilecik'e getirilecekleri öğrenildi.  

Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından Savcılık ifadeleri alınmak üzere adliyeye çıkartılacaklar. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 18300 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum