Fikret Karabıyık: Eksik kalmış hizmetleri tamamlamak istiyoruz

Fikret Karabıyık: Eksik kalmış hizmetleri tamamlamak istiyoruz

AK Parti önceki dönem İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti’den Bilecik Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti önceki dönem İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti’den Bilecik Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Parti binasında gerçekleşen bası toplantısında aday adaylığı başvurusunu yapan Fikret Karabıyık’a sevenleri ve pek çok partili destek verdi.

dsc-0015.jpg

Yoğun bir kalabalıkla gerçekleşen toplantıda ilk konuşmayı yapan İl Başkanı Serkan Yıldırım, dün ilk aday adayının müracatının alındığını, aday adaylık heyecanının geçtiğimiz hafta başladığını ifade etti.

Başkan Yıldırım konuşmasında;

“Bugün Fikret kardeşimizin aday adaylığı müracaatı için hep birlikte buradayız. Fikret kardeşimizle uzunca zamandır birlikte yol yürüyoruz. Onun gayretlerine şahidiz. Beraber de çok işler yaptık. İnşallah ilerleyen süreçte de hep birlikte omuz omuza vererek çalışmalarımızı yaparak iki bin yirmi dörtte belediye almak hedefimiz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Kızılcahamam’da kamptaydık.

Seçim işleri, teşkilat başkanımızın verdiği talimatlar doğrultusunda yol haritamızı önümüze koyarak çalışmalarımıza başladık.

İnşallah hedefimiz otuz bir Mart’ta on birle on bir hedefini tutturarak tüm belediyeler olarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.

Güçlü adaylarımız var. Seçimlerde kazanacağımızdan şüphemiz yok. İnşallah seçimler hepimiz için hayırlı olur. Ben Fikret kardeşime de hayırlı olsun diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım’ın konuşmasının ardından söze başlayan Fikret Karabıyık, sözlerine Orta Doğu’da durmayan kan ve hayatlarını kaybeden insanlara rahmet dileyerek başladı.

Fikret Karabıyık konuşmasının başında;

“Biliyorsunuz ki Ekim başından bu yana Ortadoğu’da kan durmadı. Filistin’de özellikle çok fazla çocuk ve kadın kaybettik ve kaybetmeye devam ediyoruz. İnşallah uhuletle bu sürecin kısa sürede sona ermesini temenni ediyoruz. Orada kaybettiğimiz tüm insanlığa Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.

dsc-0026.jpg

Konuşmasının devamına kendini tanıtarak devam eden Fikret Karabıyık, Bilecikli olduğunun altını çizerek, İlkokul, ortaokul ve liseyi tamamladıktan sonra Sakarya Üniversitesi ve devamında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünü tamamladığını ekledi.

Evli olduğunu ve bir kız çocuğu babası olduğunu dile getiren Karabıyık, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi;

Türkiye’nin en genç il başkanı olma unvanını taşıdım

“Teşkilatta da Serkan abimin merkez ilçe başkanlığı döneminde o zaman Ramazan abi il başkanımızdı, gençlik kollarımızla İbrahim Kurt’un başkanlığında gençlik kollarına, teşkilat başkanlığına layık görüldüm. İki yıl bu görevi yaptık. Akabinde yine Serkan abiden merkez ilçe başkanlığı görevini devralmıştık. Üç yılda bu görevi ifa ettik. Akabinde beş yıl süren bir il başkanlığı sürecimiz oldu. Nasip oldu o dönem Türkiye’nin en genç il başkanı olma unvanını taşıdık.

Tabii çok yoğun seçim dönemlerinden geçirdik. O dönem işte yönetimde bulunan abilerimiz, ablalarımız da aramızda. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Önceki dönem kadın kolları başkanımıza da hassaten teşekkür ediyorum katıldığı için.

Eksik kalmış hizmetleri tamamlamak istiyoruz

Tabii bugüne kadar hep dosya, alan taraftaydık. Bugün nasip oldu. Dosya veren taraftayız. Birbirinden kıymetli aday adayı, abilerimiz, ablalarımız var. İnşallah nasip olursa hepsi birbirinden değerli. Bu görevi daha iyi yapacaklarından en ufak bir şüphemiz yok. Bizim burada derdimiz işte son dört buçuk yılda yaklaşık beş yıldır Bilecik’te belediyecilik namına yürümeyen bütün işleri nasip olur da yine AK Parti bayrağını belediyemize takabilirsek eksik kalmış hizmetleri tamamlamak istiyoruz.

Bir dönem ara verdik

Biliyorsunuz iç gündemimizde olmayan, uzun süre su kesintileri yaşadık. Yollar kazıldı, uzun süre tamir edilemedi. Biz bunları uzun süre üç dönem özellikle çok iyi bir şekilde yapmıştık. Bir dönem ara verdik. İnşallah önümüzdeki dönemden itibaren kaldığımız hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.

Ben katılım gösteren bütün büyük küçüklerimi, abilerime, ablalarıma çok teşekkür ediyorum. Vatana, millete hayırlı olsun diyorum. Tekrardan, ayağınıza sağlık, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Belediye Başkan Aday adayı Fikret Karabıyık, müracat formunu Başkan Yıldırım’a teslim etti.

99eacda2-f099-4dc7-b146-c98fdd1fd0df.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2275 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum