FİLENİN SULTANLARI 1.LİGE YÜKSELDİ

FİLENİN SULTANLARI 1.LİGE YÜKSELDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Liginde Yarı Final Etabı D Grubunu namağlup lider tamamlayarak final etabına çıkan Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Bayan Voleybol Takımı, 2 final maçını da galibiyetle tamamlayarak TVF Bayanlar 1. Ligi’ne yükselmeyi başardı.

filenin-sultanlari-1.lige-yukseldi1.jpg

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 1. Lige çıkan Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Bayan Voleybol Takımı sporcularını ve teknik ekibini başarıları nedeniyle tebrik etti. Başkan Bakıcı “Kuruluşunun 2. yılında büyük bir özveri ve gayretle mücadele ederek 1. lige çıkma başarısı gösteren belediyemiz İdmanyurdu Spor Kulübü Voleybol Takımımızı ve teknik ekibini tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıl mücadele edecekleri 1. ligde de başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Yolları açık olsun.” dedi.

Yarı final müsabakalarında D Grubu’nda yer alan temsilcimiz, ilk maçında Adana Yüreğir Spor Salonunda Muş Prof. Dr. Vahit Özmen Ortaokulu’nu 3-0, İstanbul Vakıfbank’ı 3-2 ve Kayseri Osb Teknik Koleji Atletik Spor'u da 3-0 mağlup ederek gruptan lider olarak çıkmıştı. 4 grubun 1 ve 2’ncileri olmak üzere toplam 8 takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı. 18 Mart tarihinde ilk maçına çıkan Bozüyük’ün sultanları, 1000 kişilik Mersin Toroslar Spor Salonu’nda Karayolları ile karşılaştı. Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Bayan Voleybol Takımı, final müsabakalarındaki ilk maçını 3-1, ikinci maçında ise Alaşehir Belediyesini 3-0 mağlup ederken, son maçında ise Kale 1957 Spor’a 3-0 yenilerek Bayanlar 1. Ligi’ne yükselmeyi başardı.

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 13403 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum