“Filistin’e selam, direnişe bin selam”

“Filistin’e selam, direnişe bin selam”

Bilecik İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından “Filistin’e selam direnişe bin selam” adlı program düzenlendi.

Bilecik İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından “Filistin’e selam direnişe bin selam” adlı program düzenlendi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda sahne alan Grup Yürüyüş programa renk katarken salon hınca hınç doldu.

filistine-selma1.jpg

Program Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Karadağ'ın Kuran tilavetiyle başladı. Daha sonra açılış konuşmasını gerçekleştiren Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Ahmet Basatemur, "Gazze’de tarihin en korkunç soykırımı yaşanıyor. Hastaneler, ambulanslar, okullar, camiler yerle bir edildi. Hastanelerdeki bebekler, sokakta oynayan çocuklar acımasızca öldürüldü. Zalimler, Filistinli çocukları öldürmeye ‘Gazze'de çimleri biçiyoruz’ diyorlar. Bunlar meleklerin lanet okuduğu, şeytanların alkışladığı alçaklardır. Bizler Siyonistlerin kabarık sicilini biliyorduk ancak artık dünya da bunu öğrenmiş oldu. Gazze’deki insanların metaneti ve haklı duruşu tüm dünya halklarını derinden etkiledi. Bu zulüm uyuyan dünyanın uyanışına vesile oldu, dünyanın dört bir yanında meydanlar doldu. Yarın bu meydanlar birleşecek, Siyonizmin sonu gelecek. Siyonizmin sonu zalim Nemrud’un ve firavun’un soyuyla aynı olacak" dedi.

filistine-selma2.jpg

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman ise burada yaptığı konuşmada, "Bu gecenin düzenlenmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Dernek yönetici arkadaşlarımızdan 3 hanımefendi büromuza geldiğinde, ‘Başkanım böyle bir gece düzenleyeceğiz. Böyle güzel, mutlu, duygulu bir gecede sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız’ deyince bizler çok mutlu olduk. Bu akşam da görüyoruz ki artık ülkemiz bu tür hainliklere bu tür soykırımlara sessiz kalmıyor. Ben birçok toplantıya geldim bu salona ama birçok toplantıda 2 sıra, 3 sıra. Ama şükürler olsun bugün salonumuzun altıda üstü de dolu" dedi.

filistine-selma3.jpg

Son olarak Bilecik İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Halis Çelik sanatçılara hediye takdiminde bulundu.

filistine-selma4.jpg

Bu haber toplam 215 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum