Filiz ORDU Muhasebe Ofisi Açıldı

Filiz ORDU Muhasebe Ofisi Açıldı

Bilecik’te faaliyet gösteren serbest muhasebeci mali müşavir ofislerine bir yenisi eklendi.Serbest muhasebeci mali müşavir Filiz ORDU’nun ofisi düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

Bilecik’te faaliyet gösteren serbest muhasebeci mali müşavir ofislerine bir yenisi eklendi.

Serbest muhasebeci mali müşavir Filiz Ordu’nun ofisi düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

Gazipaşa Mh. Kayı Plaza B Blok Kat:6 No:34 Merkez/Bilecik adresinde hizmete başlayan ofisin açılışına Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik SMMMO Başkanı Eruğrul Açıkgöz, ile çok sayıda davetli katıldı.

filiz-ordu-muhasebe-ofisi-acildi.jpg

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından, iş yeri sahibi Filiz Ordu açılışa ilişkin yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

“Gerçekleştirebildiğim bir hayalimin haklı gururunu yaşarken uzun yıllar boyunca bu meslekte olmak bana her zaman onur verdi. Az değil 25 yıldır mesleğin içinde ve şimdi de masanın diğer tarafında tecrübelerimi ruhsatlandırıp taçlandırmak istedim.

Değişen mevzuatlar, bazen tutmayan bilançolar, dijital dönüşüme ayak uydurma çabalarımız mesleğimizin en keyifli yanları. Bu meslek sevgiyle, emekle ve sürekli kendini geliştirme çabasıyla önemli ve kıymetli.

İlmek ilmek İşlediğim tüm bilgi ve deneyimlerimi sizlerle ofisimde paylaşmak bana gurur verir ve tüm samimiyetimle söylüyorum ki yaşadığım heyecanı tarif etmem mümkün değil.

Siz sevgili meslektaşlarım, arkadaşlarım, dostlarım, yakın çevrem, ailem ve tanış olduğumuz birbirimize enerjimizin değdiği herkesten gönül desteğinizi bekliyorum, ve her zaman bana destek olduğunuzu bilmek bana büyük bir güç veriyor.

Bu özel günde varlığınızı yanımda hissetmek bana büyük mutluluk ve enerji verdi herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.”

filiz-ordu-muhasebe-ofisi-acildi1.jpg

filiz-ordu-muhasebe-ofisi-acildi2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 796 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.