Fotoğraf sergisinde Bilecik Tanıtıldı

Fotoğraf sergisinde Bilecik Tanıtıldı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini tercih ederek Bilecik’te eğitime başlayana öğrencilere fotoğraf sergisinde Bilecik tanıtıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini tercih ederek Bilecik’te eğitime başlayana öğrencilere fotoğraf sergisinde Bilecik tanıtıldı.

fotograf-sergisinde-bilecik-tanitildi.jpg
2023-2024 akademik yılında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini tercih ederek Bilecik’te eğitim ve öğretime başlayan öğrencilere Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün açmış olduğu fotoğraf sergisinde Bilecik’in tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri tanıtıldı.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi fuaye alanında tüm ilçelerin ve merkezde bulunan tarihi ve turistik değerleri bir araya getiren yaklaşık 30 adet fotoğrafı inceleyen öğrenciler Bilecik’e hayran kaldı.

fotograf-sergisinde-bilecik-tanitildi1.jpg
Tanıtım amaçlı yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı;
“Her mevsim farklı güzelliklere sahip olan Bilecik görülmesi ve gezilmesi önemli illerden biridir. Tarihi ve kültürel değerleri, yeşilin her tonuna sahip doğası, nardan cevize, çilekten ayvaya, kirazdan meşhur biberine kadar birçok sebze ve meyvenin üretim ambarı olan bereketli toprakları ile keşfedilmeyi bekliyor.”
Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün açmış olduğu fotoğraf sergisi 29 Cumhuriyet Bayramı’na kadar gezilebilecek.

fotograf-sergisinde-bilecik-tanitildi2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 328 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.