Futbol Müsabakasında Anlamlı Pankart

Futbol Müsabakasında Anlamlı Pankart

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, toplumsal bilincin artması amacıyla düzenlenen faaliyetler kapsamında Bayırköy’de oynanan bir futbol müsabakasında, Kadına EL-KAL-KA-MAZ pankartı açtırdı.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı öncülüğünde, toplumsal bilincin artması amacıyla düzenlenen faaliyetler kapsamında Bayırköy’de oynanan bir futbol müsabakasında, Kadına EL-KAL-KA-MAZ pankartı açıldı.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede toplumsal farkındalığın arttırılması ve bilincin en yüksek seviyeye çıkarılması amacıyla, kalabalık ve topluluğun bulunduğu ortamlarda kamuoyu farkındalığını arttıracak faaliyetler gerçekleştiriliyor.

Bu faaliyetler kapsamında 21 Mayıs Pazar günü Bayırköy de oynanan futbol müsabakasında sporcular ve Jandarma ekipleri ile birlikte Kadına EL-KAL-KA-MAZ pankartı açıldı.

Şiddetle mücadele kapsamında kararlılıklarını sürdürdüklerini söyleyen Jandarma Ekipleri halkın desteği ile bu faaliyetlere aralıksız devam edileceğini belirtti.

toplumsal-farkindaligi-arttirmayi-hedefliyorlar1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 649 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.