AK Parti'deki ısrarını açıkladı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuk olduğu Basın Masası’nda, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, katıldığı Basın Masası programında, bağımsız olarak kazandığı seçimlerden sonra AK Parti’ye neden geçtiğini ve AK Parti’deki ısrarını açıkladı. Belediyecilikte genel ve yerel idarenin uyumunun önemine dikkat çeken Münür Şahin, iktidar partisinden belediye başkanlığı yapmanın bürokrasiyi kullanmak için önemli avantajlar sağladığını ifade etti.

Münür Şahin, dikkat çeken sözler sarfettiği açıklamasında, şunları kaydetti:

“Bürokratik olanakları kullanabilmek çok önemli. AK Partili belediye olarak düşünüldüğünde mevcut hükümet ile paralel projeler üretebilmek ve bu projelere destek alabilecek duruma geliyorsunuz. Mesele sadece ekonomikte değil bürokrasiyi kullanabiliyoruz. Aynı yöne bakan yerel ve genel yönetimin avantajları var. Benim gibi bir adamın çok şeyler yapması lazım. Bunların hepsi benim önümü açan şeyler. Benim hedefimle merkezi yönetimin hedefleri aynı.

Ben boşuna bağımsız kalmadım. Çünkü bir takım yerlere dokundum. Onlarda hakkını helal etsin ben belediyenin çıkarlarını korumak için yapmam lazım. Ben ticari belediyecilik yapıyorum. Farklı alanlardan belediyeye gelir elde etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 34948 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum