Gazetemizden Vali Aygöl’e ziyaret

Gazetemizden Vali Aygöl’e ziyaret

Gazetemiz Kurucu Sahibi Şadi Erdal,Erdallar Basın Kuruluşları Sahipleri Mücahid ve Mehmet Erdal,Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kadir Erdal ve Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Meşe, Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ü makamında ziyaret ettiler.

Gazetemiz Kurucu Sahibi Şadi Erdal, Erdallar Basın Kuruluşları Sahipleri Mücahid ve Mehmet Erdal, Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kadir Erdal ve Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Meşe, Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ü makamında ziyaret ettiler.

Vali Aygöl’ün sıcak ve samimi ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Bilecik özelinde çeşitli başlıklarda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Aygöl, göreve başladığı ilk günden itibaren Bilecik’in sorunları ve ihtiyaçları noktasında yoğun mesai harcadığını ifade etti. Basın mensuplarıyla iletişime büyük önem verdiğini dile getiren Vali Aygöl, gazetemize ve haber sitemize yayın hayatında başarılar diledi.

Gazetemiz Kurucu Sahibi Şadi Erdal da Vali Aygöl’e görevinde başarılar dileyerek misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca Bilecik gündeminde yer alan konularla ilgili istişarelerde bulunuldu.

gazetemizden-vali-aygole-ziyaret.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 826 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.