Gazi Üniversitesi Öğretim Elemanı Alacak

Gazi Üniversitesi Öğretim Elemanı Alacak

Basın İlan Kurumu'nun internet sitesinden yayınladığı personel alım ilanları her gün onbinlerce kişi tarafından takip ediliyor. Son ilanlar arasında yer alan Gazi Üniversitesi 21 Öğretim Üyesi Elemanı ilanı dikkat çekti.

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, kurum bünyesinde görevlendirilmek üzere 21 öğretim elemanı alımı yapılacağını duyurdu. Alımı yapılacak öğretim elemanlarının hangi fakülte ve branşlarda görev yapacağı da açıkladı.

Basın İlan Kurumu'nun internet portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, başvuru için bazı bilgiler de belirtildi. 

ilan detayları için tıklayın...

İşte Gazi Üniversitesi öğretim elemanı alım ilanı için bilgiler

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazet’de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ilgili maddeleri ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği”nin ilgili maddelerine göre Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alınacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1395 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.