Gaziler, meclisin kapısına dayandı!

Osmaneli’nin Gaziler Köyü’nde kurulması planlanan tavuk çiftliğinin yerine karşı çıkan köylüler, dertlerini anlatmak için İl Genel Meclisi’nin kapısına dayandı.

Osmaneli’nin Gaziler Köyü’nde kurulması planlanan tavuk çiftliğinin yerine karşı çıkan köylüler, dertlerini anlatmak için İl Genel Meclisi’nin kapısına dayandı. Yaptıkları başvurulardan ve girişimlerden sonuç alamadıklarını dile getiren köylüler, “Bilecik’te çözülmezse Ankara’ya gideceğiz” dediler.

Köy halkından yaklaşık 30 kişilik grup İl Özel İdaresi önünde toplanırken gazetemize özel açıklamalarda bulundular. Köy Muhtarı Ali Seyyar önderliğindeki kalabalık grup, tavuk çiftliğinin yaşam ve üretim alanlarını kısıtlayacağını ifade ettiler. Köylüler, yaptıkları açıklamada, “Dilekçelerimizi verdik ama sonuç alamadık. Bilecik’te sorunumuz çözülmezse Ankara’ya gideceğiz. Köylüler olarak birlik içerisinde mücadelemizi yapacağız. Tavuk çiftlikleri bizim yaşam alanımızı kısıtlıyor. Bu işin Bilecik’te çözülmesini istiyoruz. Bilecik’te çözülmeyecekse Bilecik siyaseti ne için var? Biz tüm siyasilere şunu söylüyoruz yanımızda olanın yanında oluruz. Herkes topu birbirine atıyor. Halkın sesine kulak versinler” ifadelerini kullandılar.

Gelişmeler devam ediyor…

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 7547 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum