Genar’dan ‘Bilecik Belediyesi’ anketi

Genar’dan ‘Bilecik Belediyesi’ anketi

Türkiye’nin önde gelen araştırma şirketlerinden Genar tarafından Bilecik Belediyesi’ne yönelik bir telefon anketi gerçekleştiriliyor.

Türkiye’nin önde gelen araştırma şirketlerinden Genar tarafından Bilecik Belediyesi’ne yönelik bir telefon anketi gerçekleştiriliyor. Şirket yetkililerince aranan Bilecikli vatandaşlara siyasi eğilimleri, Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve belediye çalışmalarına ilişkin sorular yöneltiliyor. 

Anket kapsamında vatandaşlara önceki seçimlerdeki tercihleri ve mevcut ittifaklardan hangisine yakın oldukları soruluyor. Geçtiğimiz yerel, genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin soruların ardından ilk Cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy verebileceği sorusuna cevap isteniyor. Daha sonra Bilecik özelinde Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın tanınırlığı, özellikleri hakkında bilgi talep edilirken “Aday olursa oy verir misiniz” diye soruluyor. 

Ayrıca, Başkan V. Subaşı’nın göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalardan beğenilen ve beğenilmeyenler hakkında sorular gelirken Bilecik’te en çok yapılması istenen 3 çalışmanın neler olabileceği sorusuna cevap isteniyor.

Öte yandan, bahse konu anketin Bilecik Belediyesi tarafından yaptırıldığı düşünülüyor.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 7286 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum