GENÇ HALTERCİ, TÜRKİYE 2'NCİSİ OLDU

GENÇ HALTERCİ, TÜRKİYE 2'NCİSİ OLDU

Bilecik'in son yıllarda yükselen spor branşı halterde yeni bir başarı daha geldi. Bilecik Belediyespor Kulübü Halter branşı sporcusu Utku Açıkgöz, Antalya'da düzenlenen yarışmada Türkiye 2'ncisi olarak ilimizi gururlandırdı.

Türkiye Halter Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirildi. Bahri Tanrıkulu Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalara 45 ilden 412 erkek ve 247 bayan olmak üzere toplam 659 sporcu katıldı.

İlimizi temsil eden Bilecik Belediyespor Kulübü Halter branşı sporcusu Utku Açıkgöz, 73 kg sıkletinde mücadele verdi. Genç halterci, koparmada 113, silkmede ise 134 kg olmak üzere toplamda yaptığı 247 kg'lık kaldırışla Türkiye ikincisi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Caner Özteke önderliğinde çalışmalarını sürdüren Utku Açıkgöz, elde ettiği başarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılarına yenilerini eklemek için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini belirtti.

Genç haltercinin antrenörü Caner Özteke ise Utku’nun her geçen gün yükselen performansının kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirterek, “Bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” dedi.

genc-halterci-turkiye-ikincisi-oldu2.png

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 15039 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum