Genç karatecilerden önemli başarı

Genç karatecilerden önemli başarı

1308 Osmaneli Belediyespor Karate sporcuları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda 3'üncülüğü elde ederek önemli bir başarıya imza attı.

1308 Osmaneli Belediyespor Karate sporcuları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda 3'üncülüğü elde ederek önemli bir başarıya imza attı. 

Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası Kayseri’de düzenlendi. 43 ilden 232 kulüp ve 1100 sporcunun katıldığı şampiyonada 1308 Osmaneli Belediyespor Karata Sporcuları Ecrin Turunç ile Ahmet Buğra Talih Yıldız ter döktü. Başarılı sporcular kendi sıkletlerinde Türkiye 3’üncüsü olmayı başardılar. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, elde edilen başarının ardından yaptığı açıklamada, genç sporcuları ve hocalarını tebrik etti. Münür Şahin, “Çocuklarımız ve gençlerimize yönelik yapmış olduğumuz alt yapı yatırımları artık meyvelerini vermeye başladı. Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında 3.olan sporcularımız Ecrin Turunç ve Ahmet Buğra Talih’i kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Sporcularımızın değerli hocaları Salih Murat Kurnaz ve Tuğba Kurnaz’ı böyle büyük başarının baş mimarı olarak görüyor ve kutluyoruz. Değerli kulüp başkan ve yöneticilerini tekrar tebrik ediyorum. İlçemiz sporuna destekleri için Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’na, İl Müdürümüz Yasin Özdemir ve İlçe Müdürümüz Şener Öner’e teşekkür ediyoruz” dedi. 

genc-karatecilerden-onemli-basari1.jpg

Bu haber toplam 3781 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.