Genç şairin hayali gerçek oldu

Genç şairin hayali gerçek oldu

Söğütlü Aykutalp Balkan (19), hayallerini kurduğu şiir kitabını çıkarmayı başardı.

Söğütlü Aykutalp Balkan (19), hayallerini kurduğu şiir kitabını çıkarmayı başardı. Genç şairin ‘Visal’ isimli şiir kitabı raflardaki yerini aldı.

Küçük yaşlarda şiir denemelerine başlayan Aykutalp Balkan, lise öğrenimi boyunca çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz Haziran ayında hayallerini gerçekleştiren Aykutalp Balkan’ın aşk temalı ve yaklaşık 70 şiirden oluşan ‘Visal’ isimli kitabı Baraka yayınlarından çıktı.

genc-sairin-hayai-gercek-oldu2.jpg

D&R başta olmak üzere birçok kitapevinde satışa sunulan Visal, Bilecik’te ise Mercan Kırtasiye’den ve Kayı Plaza’da yer alan MKM Kitap ve Kırtasiye’den temin edilebiliyor.

Hayaline kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden genç şair, Cahit Zarifoğlu ve Hüseyin Nihal Atsız’ı kendisine ilham verdiğini anlatarak, “İleride daha başarılı olacağıma inanıyorum. Hayalimi gerçekleştirdiğim için çok sevinçliyim. Bazı yazarlarla irtibata geçtim ve kitabıma ilgi gösterdiler ayrıca mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

genc-sairin-hayai-gercek-oldu3.jpg

Aykutalp Balkan kimdir?

29.10. 2001 tarihinde Bozüyük’te dünyaya gelen Aykutalp Balkan, ilk ve ortaöğrenimini Bilecik ve Söğüt’te tamamladı. Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesi’nden mezun olan Aykutalp Balkan, Eskişehir Sanat Dergisi tarafından ödüle layık görüldü. Tütün, Hane ve Raf gibi dergilerde şiirler yazmakta.

Bu haber toplam 2395 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.