Gençlik Kampı sona erdi

Gençlik Kampı sona erdi

Bozüyük Belediyesi ve AKUT işbirliği ile düzenlenen “Gençlik Doğa Kampı” gerçekleştirilen eğitimler, oyunlar ve parkur yürüyüşlerinin ardından sona erdi.

Bozüyük Belediyesi ve AKUT işbirliği ile düzenlenen “Gençlik Doğa Kampı” gerçekleştirilen eğitimler, oyunlar ve parkur yürüyüşlerinin ardından sona erdi.

genclik-kampi-sona-erdi-2.jpg

6-7 ve 8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen kampın son gününde, aileler de kamp alanına gelerek, çocukları ile birlikte güzel bir gün geçirdi.

Ailelere ve kamp öğrencilerine Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, eşi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu da eşlik etti. Ateş başında gitar eşliğinde söylenen şarkılar, çeşitli aktiviteler ve verilen eğitimler ile renklenen kampın son gününde öğrenciler, kamp alanından Belediye otobüsleri ile Bozcaarmut göletine yürüyüşe getirildi.

genclik-kampi-sona-erdi-3.jpg

Orman içerisinde gerçekleştirilen yürüyüşün ardından kampa geri gelen öğrenciler burada aileleri ile bir araya geldi. Burada ailelere ve kampta bulunan gençlere köfte ekmek ve içecek ikramında bulunuldu.

Renkli görüntülere sahne olan buluşmanın ardından gençlerle ve aileleri sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu, yaptığı konuşmada, kampın aslında ormanda düzenleneceğine, ,fakat ülke olarak orman yangınları ile mücadele edildiği için mesir alanında yapıldığını belirtti.

genclik-kampi-sona-erdi-4.jpg

Başkan Bakkalcıoğlu konuşmasında;

“Bu yıl 3. sünü düzenlediğimiz kampımız sona ererken katılımcılarının büyük çoğunluğunun kızlar olduğu görmek beni mutlu ediyor. Demek ki aileler bize güveniyor, doğru işler yapıyoruz. Bu kampı esasında ormanda düzenlemek isterdik ama maalesef ülkemiz orman yangınları ile boğuşuyor, o yüzden kampımızı türbin mesire alanında düzenledik ama burası da kamp için son derece güzel bir ortam oluşturdu. Çocuklar artık liseye başladınız önünüzde üniversite eğitimi olacak, sizlere söylemek istediğim hepinizin geleceği güzel olsun inşallah.” İfadelerini kullandı.

Kamplarda destek ve güvence veren AKUT ekiplerine teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Başkan Bakkalcıoğlu, etkinlikte emeği olan herkese teşekkür etti.

3 günün ardından doğa yürüyüşleri, oyunlar, sabah sporları, eğitimler ile dolu dolu bir kamp geçiren 50 genç mutlulukları belirtirken, ailelerde çocuklarına bu unutulmaz deneyimi yaşatan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na teşekkür etti.

genclik-kampi-sona-erdi-5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 438 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.