Gençlik Kolları Başkanından ‘İstifa’ açıklaması!

Gençlik Kolları Başkanından ‘İstifa’ açıklaması!

AK Parti Osmaneli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eşref Gümüş, Gaziler Köyü’ne kurulması planlanan tavuk üretim tesisine karşı olduğu ve bu nedenle istifa edeceği iddialarına son noktayı koydu.

AK Parti Osmaneli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eşref Gümüş, Gaziler Köyü’ne kurulması planlanan tavuk üretim tesisine karşı olduğu ve bu nedenle istifa edeceği iddialarına son noktayı koydu. Eşref Gümüş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İstifa etmedim görevimin başındayım” dedi.

Aslen Osmaneli’nin Gaziler Köyü’nden olan Başkan Gümüş, hakkında çıkan söylentilerle ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Hakkımda bir iki gündür istifa ettiğim yönünde söylentiler duyuyorum. İstifa ettiğimden benim neden haberim yok. Belli ki görevimizi yerinde yapıyoruz ki, bu söylentiler meydana çıkıyor. Görevimi yapamadığım yönünde siyasi büyüklerimden bir haber gelir, yapamadığım söylenip bırakmam gerektiği istenirse, AK Parti içinde siyaset yapmaktan onur ve gurur duyar, görevimi devrederim. Sizlerden ricam hakkımda söylenen asılsız haberlere kulak asmayınız. İstifa edecek olursam, bunun açıklamasını yapar, siz değerli abilerim, ablalarım ve değerli kardeşlerimle paylaşırım” ifadelerini kullandı.

osmaneli-ak-parti1.jpg

İlgili Haberler

Bu haber toplam 2981 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum