Gençlik ve Spor Bayramı dolu dolu kutlanacak

Gençlik ve Spor Bayramı dolu dolu kutlanacak

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası, birbirinden güzel etkinliklerle dolu dolu kutlanacak.

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası,  birbirinden güzel etkinliklerle dolu dolu kutlanacak.

Program kapsamında 14 Mayıs Cumartesi günü başlayacak Gençlik Turnuvası kapsamında voleybol, street ball, ayak tenisi karşılaşmaları yanı sıra aynı gün saat: 10:00’da Cumhuriyet Meydanında bisiklet turu gerçekleştirilecek.

15 Mayıs Pazar günü saat: 09:00’da Atatürk Ormanında doğa yürüyüşünün olduğu etkinlikler kapsamında, 16 Mayıs Pazartesi günü saat: 20:30’da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi TSM Korosu tarafından ‘’Unutulmaz Şarkılar’’ isimli konser gerçekleştirilecek.

17 ve 18 Mayıs tarihlerinde Atatürk Parkı’nda saat: 20:30’da ‘Sahne Senin’ adlı canlı performanslar sergilenecek.

HANDE ÜNSAL KONSER VERECEK

Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler kapsamında 19 Mayıs Perşembe günü saat: 20:30’da Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen vatandaşlar fener alayına katılacak. Daha sonra saat: 21:00’de ise Hande Ünsal tarafından konser verilecek. 

Belediyeden yapılan açıklamada, etkinliklere tüm Bilecik halkı davet edildi. 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1903 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum