GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN BİLECİK ZİYARETİ

GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN BİLECİK ZİYARETİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Bilecik temasları kapsamında Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti.

Hızlı Tren ile ilimize gelen Genel Başkan Yardımcısı Sorgun'u; AK Parti İl Başkanı Fikret  Karabıyık,  Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, partili ve vatandaşlar karşıladı.

genel-baskan-yardimcisindan-bilecik-ziyareti2.jpg

Temasları kapsamında Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Sorgun, daha sonra Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti.

İlimiz ve belediye çalışmaları hakkında konuğuna bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı:

''AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun,  Bilecik'imize teşrif ettiler. Kendileri özellikle Bilecik'imize Konya programlarından buraya Hızlı Tren Hattını kullanarak gelmeleri bizleri ayrıca mutlu etti. Ulaşımın kolaylığı noktasında Şehrimizin ve Ülkemizin Kat Ettiği yolun vurgusunu yaptılar. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Ayrıca Programları Kapsamında Belediyemizi de Partimizin İl Teşkilatları ve Başkanlarımız İle Birlikte Ziyaret Ederek Bizleri Onurlandırdı. Kendilerini belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bilecik'e olan sevgileri, yakınlıkları nedeniyle kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.'' ifadelerini kullandı.

genel-baskan-yardimcisindan-bilecik-ziyareti3.jpg

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun'a çeşitli hediyeler takdim eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuğu ve beraberindekiler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

genel-baskan-yardimcisindan-bilecik-ziyareti4.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2507 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum