GENEL MERKEZ'DEN BİLECİK TEMASLARI

GENEL MERKEZ'DEN BİLECİK TEMASLARI

AK Parti Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, bir takım temaslar için Bilecik'e geldi.

genel-merkezden-bilecik-temaslari1.jpg
Köse, Bilecik temasları kapsamında ilk olarak AK Parti Bilecik İl Başkanlığını ziyaret ederek, burada partililerle bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, “AK Parti MKYK üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Av. Mustafa Köse, Marmara Bölge Koordinatörlerimiz Hasan Basri Kurt ve Salih Çetinkaya bir dizi görüşmeler yapmak üzere ilimize ziyarette bulundular. Kendileriyle çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 

genel-merkezden-bilecik-temaslari2.jpg
Ziyarette bulunan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ise, “AK Parti Genel MKYK Üyesi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Marmara Bölge Koordinatörlerimiz Hasan Basri Kurt ve Salih Çetinkaya bir dizi görüşmeler yapmak üzere ilimize ziyarette bulundular. Dava arkadaşlarımızla il başkanlığımızda hasbıhal ettik. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2996 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.