“Gezmekten unuttular herhalde!”

Memleket Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Hüseyin Korkman, Bilecik Belediyesi’ni hedef aldı.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği seçimlerine geri sayım devam ederken siyasetin ateşi de yükselmeye başladı. Son günlerde artan siyasi polemik ve eleştirilere bir yenisi daha eklendi. Bu kez Memleket Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Hüseyin Korkman’dan Bilecik Belediyesi’ni eleştiren açıklamalar geldi.

huseyin-korkman1.jpg

Hüseyin Korkman, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Bahçelievler Mahallesi Atakent Caddesi’ndeki yolların kötü halini gündemine alarak Bilecik Belediyesi yetkililerine seslendi. Yetkilileri yolu yapmaya davet eden Hüseyin Korkman, burada yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

huseyin-korkman2.jpg

“CAMLARI KİMSE AÇAMIYOR”

“Seçim çalışmaları için Bahçelievler Mahallesindeyiz. Atakent Caddesi’ne girdik ve buradaki halkımızın ne kadar mağdur olduğunu görmelerini istiyorum. Herhalde gezmekten burayı unuttular, toz ve pislik içerisinde bir yer. Camları kimse açamıyor. Sayın belediye yetkilileri lütfen bu yolu yapın siz yapmıyorsanız yapacak birileri muhakkak bulunacaktır. Sizleri uyarıyorum.” ifadelerini kullandı.

huseyin-korkman3.jpghuseyin-korkman4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1316 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum