Giyim pazarında yüzler gülmüyor

Giyim pazarında yüzler gülmüyor

Mağazalarda ki giyim ürünlerinde fahiş fiyat etiketlerini görüp pazarlara yönelen vatandaşlar, artık pazarda da ucuz ürün bulamıyor.

Mağazalarda ki giyim ürünlerinde fahiş fiyat etiketlerini görüp pazarlara yönelen vatandaşlar, artık pazarda da ucuz ürün bulamıyor.

Mağazalarda ve çarşıda kıyafet sektöründe ki fiyat artışı pazarda da boy gösterdi. Pazarlarda bile kıyafetlerin pahalı olduğunu söyleyen vatandaşlar pazardan eli boş dönüyor.

giyim-pazarinda-yuzler-gulmuyor2.png

Bilecik merkezde kurulan kıyafet pazarında da artan fiyatlarla birlikte pazarda alışverişin sadece bakmaktan ibaret olduğu görüldü. Sadece gezmeye geldiğini artık pazardan bile alışveriş yapmanın zor olduğunu söyleyen vatandaşlar genelde gezmeye geldiklerini belirtti.

Fiyatlar sizce nasıl diye sorduğumuz bir vatandaş; “Dışarıda mağazalardan alışveriş artık mümkün değil, torunum var ona ufak tefek çorap almaya geldim.” dedi.

Pazarda satılan kıyafetlerin piyasaya kıyasla daha uygun olduğunu söyleyen bir başka vatandaş ise; “Mağazalarda 500 TL etiketi olan ürün burada 250 TL, yarı yarıya. Kalite olarak bakınca evet fiyat yüksek ama ürün kalitesiz, yine de diğer yerlere göre daha uygun olduğu için pazardan alışveriş yapıyoruz. Eskiden pazara geldiğimizde bu fiyatlara çok daha kaliteli ve daha fazla eşya alıyorduk. Şimdi Pazar arabasıyla gelmiyorum, tek poşetle çıkıp gidiyorum.” İfadelerini kullandı.

giyim-pazarinda-yuzler-gulmuyor5.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 677 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.