GÖLPAZARI BELEDİYESPOR KÜLLERİNDEN DOĞDU

GÖLPAZARI BELEDİYESPOR KÜLLERİNDEN DOĞDU

Üst üste aldığı galibiyetlerle, yönetimin ve taraftarının yüzünü güldüren Gölpazarı Belediye Spor, yoluna dolu dizgin devam ediyor. 

Geçtğimiz yıllarda sıradan bir takım görüntüsü çizen Gölpazarı Belediyespor, 2019-2020 sezonunda ise adeta küllerinden doğarak şampiyonluk adayları arasına girmeyi başardı. 

golpazari-belediyespor-kullerinden-dogdu2.jpg

Bilecik 1. Amatör Bölgesel Lig’de top koşturan Gölpazarı Belediye Spor, bu sezon (2019 – 2020) gösterdiği performans ile dikkat çeken kulüplerin başında geliyor. Bordo Beyaz forması ile mücadele eden Belediye Spor’un kendi sahası yok. Takım, Lig’in başından beri tüm müsabakalarını deplasmanda oynadı. Buna rağmen, taraftarından, Belediye Başkanı  Hayri Suer ve İlçe sakinlerinden gördüğü destekle, 9 galibiyet ve 1 yenilgi ile şampiyonluk için favoriler arasında.

Sezon başında yenilenen yönetim ve takıma yapılan takviyelerle birlikte sağlanan uyumun, başarı üzerinde etkisi çok büyük.

Gölpazarı Belediye Spor’un Genç Teknik Direktörü Kazım Şen yaptığı açıklamada;‘’Daha çok koşacağız, daha çok savaşacağız ve yüreğimizi ortaya koyacağız. Terimizin son damlasına kadar mücadele edip, memleketimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz’’ diyerek, hedeflerinin kesin şampiyonluk olduğunu belirtti.

golpazari-belediyespor-kullerinden-dogdu3.jpg

Gölpazarı Belediyesi'nin yeni Başkanı Hayri Suer ise takımla sürekli irtibat halinde olup müsabakalarda deplasman tribününde yerini alıyor. Başkan Suer’in tam desteği ilçe halkının takdirini kazanırken, yönetim ve oyunculara daha da gayret veriyor.

Şu an yapımına başlanan yeni ilçe stadı ise sezonun ikinci yarısına yetiştirilecek. Deplasman takımı haline gelen Gölpazarı Belediye Spor ise kalan tüm maçlarını sahasında oynayacak. 

Hedefi ‘kesin şampiyonluk’ olan takım, yakaladığı ivme ve destekle kupa kazanmak istiyor.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 25700 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum