Gölpazarı'nda projeler yükseliyor

Gölpazarı Belediyesi tarafından yapımına başlanan kapalı pazar, alışveriş merkezi ve kültür merkezi inşaatları tüm hızıyla devam ediyor.

Gölpazarı Belediyesi tarafından yapımına başlanan kapalı pazar, alışveriş merkezi ve kültür merkezi inşaatları tüm hızıyla devam ediyor. İlçede projeler birer birer yükseliyor. 

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, projeleri yakından takip ederek sürekli yerinde incelemelerde bulunuyor. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Hayri Suer, mesaisinin büyük bölümünü sahada geçiriyor. 

Kapalı pazar yeri çalışmalarını inceleyen Başkan Suer, ikinci katın yapımına başlandığını belirterek çalışmaların daha da hızlanacağını bildirdi. Hayri Suer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bir ay sonra hedefimiz kalıp ve demirini bitirmek ve inşaat o zaman kendisini gösterecek. Güzel bir bina oluyor, Gölpazarı bunu hakediyor. Yıllar sonra Gölpazarı’nda büyük projelere imza atıyoruz. Pandemiye rağmen, savaşa rağmen, dünyadaki ekonomik buhrana rağmen tam gaz devam ediyoruz. Herhangi bir aksaklık, duraksama yok.” ifadelerini kullandı. 

İzlenme: 1733
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar