Gölpazarı’nda umut yeniden yükseliyor
Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Tongurlar Köyü Urgancılar Mahallesi'nde yapımı devam eden TOKİ konutları yükselmeye devam ediyor.
Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Tongurlar Köyü Urgancılar Mahallesi'nde yapımı devam eden TOKİ konutları yükselmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl meydana gelen orman yangınlarında ağır hasar görerek kullanılamaz hâle gelen konutların yerine, TOKİ tarafından yapımı sürdürülen yeni konutlar hızla ilerliyor.
Bilecik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Engin Öztürk, yapımı devam eden TOKİ konutlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmaların son durumuna ilişkin bilgiler aldı. Müdür Öztürk, konutların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların güvenli ve modern yuvalarına kavuşması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Öztürk, “Yangının izlerini silmek ve vatandaşlarımızın yaşamlarını yeniden güven içinde sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla yürütülen bu çalışmalar, devletimizin afetzedelerin yanında olmaya devam ettiğinin en somut göstergelerinden biridir” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.