"GRUP KARARI ALINMADI"

"GRUP KARARI ALINMADI"

Muhalefetin desteği ile İl Genel Meclis Başkanlığı’na seçilen Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Oğuz Sertler, Ak Parti’nin İl Genel Meclis Başkanlığı için alınmış bir gurup kararının olmadığını iddia etti.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ı ziyarete gelen İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler; "Ak Parti’de grup kararı alınmadı. Dönemin İl Başkanı Av. Kadir Bayrak Ak Partili İl Genel Meclis Üyelerini topladı. İl Genel Meclis Başkanlığına kimlerin aday olmak istediğini sordu. Ben, Nizamettin Çam ve Serkan Yıldırım aday olmak istediğimizi söyledik. Milletvekili Halil Eldemir’in de bulunduğu toplantıda Serkan Yıldırım 7, Nizamettin Çam 2 ve ben 2 oy aldım.
Milletvekili Halil Eldemir çıkan sonuçları Ankara’ya götüreceğini, grup kararı alarak meclis üyelerine bildireceğini söyledi. Milletvekili daha sonra bu konuyla ilgili bizi aramadı. Grup kararı alınsaydı Milletvekili bizi arayarak gurup kararını bizlere iletirdi. Evet böyle bir toplantı yapıldı, Serkan Yıldırım’da 7 oy aldı, ancak bu gurup kararı olduğu anlamına gelmez, partimiz bir başka isim üzerinde de gurup kararı alabilirdi. Dolayısıyla böyle bir gurup kararı söz konusu değildir” dedi.
Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal, Oğuz Sertler’e , “Bu konuda yaptığınız toplantının ardından, sizinle görüştük. Ben bu zamana kadar partimin verdiği karar dışında hareket etmedim demiştiniz” sözlerini hatırlatınca Sertler: “Evet bu zamana kadar partimin sözünden çıkmadım dedim. Bundan sonra çıkmayacağım demedim” sözlerini sarf etti.

 

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 3599 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum