Gübretaş’ta deprem! Açıklama geldi

Gübretaş’ta deprem! Açıklama geldi

Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan altın madenini himayesinde bulunduran Gübretaş’ın Borsa İstanbul’da GUBRF koduyla işlem gören hisse senedinde son 1 ayda sert düşüşler meydana geldi.

Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan altın madenini himayesinde bulunduran Gübretaş’ın Borsa İstanbul’da GUBRF koduyla işlem gören hisse senedinde son 1 ayda sert düşüşler meydana geldi. Yüzde 50’yi aşan düşüşler karşısında yatırımcılar şok yaşarken ortaya çıkan fiyatlamalar deprem etkisi meydana getirdi. 4 Aralık tarihinde 405 TL ile zirve fiyatını gören Gübretaş hisse senedi 172 TL’ye kadar geriledi.

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA YAPILDI!

Gübretaş hissesinde yaşanan sert düşüşlerin ardından yatırımcılardan gelen yoğun sorular üzerine şirket tarafından bir açıklama yapıldı. Şirketten yapılan açıklamada, yatırımcıları etkileyecek olumsuz bir durumun olmadığına dikkat çekilerek, “Geçen haftadan bu yana Borsa İstanbul'da Şirket paylarımızın fiyatında yaşanan düşüş ile ilgili olarak yatırımcılardan yoğun sorular gelmektedir. Şirketimiz pay değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını olumsuz etkileyebilecek nitelikte bilgi, olay ve gelişme bulunmamaktadır. Şirketimiz, bağlı ortaklıklarımız ve iştiraklerimiz olağan rutin faaliyetlerine devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 10304 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum